PC-spel och slots i all ära, men att spela med XBOX är en sensation i sig. Både Xbox Series X och Playstation 5 släpps mer eller mindre samtidigt och konkurrensen över vilka av dem som kommer att sälja bäst i jul ska bli intressant att se. XBOX Series X Släpps den 10 November och Playstation 5 bara två dagar senare, den 12 November (i USA, 19 november Sverige).

Med XBOX Series X tar du ditt spelande till en helt ny nivå med den nya spelkonsolen XBOX Velocity Architecture. Med en hel del förbättringar från tidigare spelkonsoler är det en hel del gamers som väntar med glädje efter att få testa på den nya spelkonsolen från XBOX. Detta kan du räkna med om du väljer att köpa XBOX Series X spelkonsol:

  • 16 GB grafiskt minne.
  • 12 teraflops grafisk processorkraft.
  • Passar perfekt för 4K-spel.
  • 4K Blu-ray player, HDR.
  • Internt minne på 1 TB.
  • Dolby Digital 5.1-ljudingång.

ALLA XBOX-ONE TILLBEHÖR KAN ANVÄNDAS PÅ NYA XBOX SERIES X

Det bästa med den nya spelkonsolen är att du inte behöver köpa nya spel eller tillbehör till ditt nya XBOX Series X. Du kan enkelt använda samma som du haft tidigare då dessa är fullt kompatibla med nya XBOX Series X.

För all dem som är intresserade av att köpa XBOX Series X när den nya spelkonsolen släpps så finns det möjlighet att förboka en konsol så att du står i förtur när det släpps. Det är redan många varukedjor som sålt slut på spelkonsolen innan den ens hunnit släppas.

Skillnaderna mellan Xbox Series X och Playstation 5 är inte stora. Båda använder sig av AMD Zen 2-processorer som har 8 kärnor vardera. Båda har möjlighet till expandering av minnet genom att använda en extern hårddisk. Båda spelkonsolerna har en fantastisk upplösning och 4K UHD Blu-ray.

SNABBASTE OCH MEST KRAFTFULLA SPELKONSOLEN NÅGONSIN FRÅN XBOX

XBOX Series X marknadsförs som den bästa spelkonsolen XBOX lanserat hittills med en helt otroligt verklighetstrogen grafik för den bästa spelupplevelsen. Via AMD:s Zen 2- och RDNA-arkitektur så tillkommer funktionen DirectX Raytracing, som skapar verklighetstroget djup i spelvärlden med ljus, skuggor och reflektioner. En annan mycket positiv sak med XBOX Serie X är spelkonsolens ljudteknik, som använder avancerade algoritmer som i sin tur kan skapa en uppslukande ljudupplevelse.

Eftersom att XBX Series X är utrustad med specialanpassade SSD så behöver du inte oroa dig för lagg när du spelar, då spelen laddas blixtsnabbt. Den nya handkontrollen till XBOX Series X är lil de konsoler som funnits innan, fast med en mer finputsad design. Handkontrollen är bekväm att hålla och har en knapp för direktdelning av bilder och videor. På kontrollen finner du texturerade knappar och även knappar på kanten som förhindrar att händerna glider på spelkontrollen under spelets stundande hetta.

Du som älskar att spela XBOX har med andra ord något extraordinärt att se fram emot när XBOX series X släpps på spelmarknaden. Faktum är att många av de varukedjor som kommer att sälja den nya spelkonsolen redan har slutsålt på sin produktion – så vänta inte för länge med att förboka ifall du vill vara en av de första som testar på XBOX Series X.