senses.se – är Sveriges ledande sajt för underhållning och livsstil. Drivet av en passionerad redaktion som brinner för teknik, resor, mat, dryck, spel och film och bestående bland annat av skribenter från de epokgörande sajterna dvdforum.nu och spelforum.nu.

Fokus ligger 100% på högkvalitativt, redaktionellt innehåll och att sprida konsumentinformation och kunskap, inte på bylines eller personlig branding åt skribenter. Vi står på din sida som läsare och konsument. Somliga av våra skribenter skriver solo, andra alster är samarbeten från hela redaktionen. Vår läskrets består av svensktalande från hela världen och senses.se har idag ca 73 000 besök i månaden (källa: URLMetrics). Vi jobbar med flera av de största distributörerna och mediebyråerna inom film, tv, resor, mat, dryck och tv-spel för att alltid kunna ge dig det senaste inom nyheter och recensioner. Har vi missat ditt bolag eller din PR-byrå? Ta gärna kontakt med oss nedan.

Vi samarbetar också med vår eminenta systersajt, stardom.se, som har starkt fokus på livets goda, med lagom mycket text och ordentligt med bilder och högupplösta videor för dig att njuta av.

Kom och häng med oss på sociala medierklicka på bilderna!

senses.se på YouTube

senses på facebook

låt oss twittra varandra

senses.se Instagram

Kontakt och adress för utskick/promo:

senses.se
c/o Astorion
Bondegatan 17
116 23 Stockholm

Email: info@senses.se

Företaget innehar F-skatt.