senses.se – är Sveriges ledande sajt för underhållning och livsstil. En modern, digital tidskrift driven av en passionerad redaktion som brinner för teknik, resor, mat, dryck, spel och film och bestående bland annat av skribenter från de epokgörande sajterna dvdforum.nu och spelforum.nu.

Med utgång i romarnas gamla “Panem et circenses” (bröd och skådespel) så ger senses läsare en unik blandning av bröd och skådespel; livsstil och underhållning. Fokus ligger 100% på djuplodande, redaktionellt innehåll av högsta klass och att sprida konsumentinformation och kunskap, inte på bylines eller personlig branding åt skribenter. Vi står på din sida som läsare och konsument, och uppdaterar kontinuerligt våra rekommenderade inköp. Somliga av våra skribenter skriver solo, andra alster är samarbeten från hela redaktionen. Vår läskrets består av svensktalande från hela världen och senses.se har idag ca 73 000 besök i månaden (källa: URLMetrics). Vi jobbar med flera av de största distributörerna och mediebyråerna inom film, tv, resor, mat, dryck och tv-spel för att alltid kunna ge dig det senaste inom nyheter och recensioner. Har vi missat ditt bolag eller din PR-byrå? Ta gärna kontakt med oss nedan, antingen via epost eller på sociala medier.

Vad betyder betygen på senses och hur sätter vi dom?

Vi sätter betyg från 1 till 10 och delar även ut utmärkelser till de bästa produkterna. Läs allt om våra betyg, vad de betyder och vår betygsfilosofi.

Vi samarbetar också med vår eminenta systersajt, stardom.se, som har starkt fokus på livets goda, med lagom mycket text och ordentligt med bilder och högupplösta videor för dig att njuta av.

Kom och häng med oss på sociala medierklicka på bilderna!

senses.se på YouTube

senses på facebook

låt oss twittra varandra

senses.se Instagram

Kontakt och adress för utskick/promo:

senses.se
c/o Astorion
Bondegatan 11
116 23 Stockholm

Email: info@senses.se

Företaget innehar F-skatt.