3 stora  potatisar
4 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
majonnäs
olja
salt
peppar
sallad

Skala potatisen och använd därefter potatisskalaren till att skiva tunna potatisskivor. Lägg dem i en bunke och blanda med lite olivolja, salt och peppar.

Hetta upp ordentligt med olja i en stekpanna. Lägg försiktigt i potatisskivorna och stek tills de fått fin färgbåda sidor. Ta upp med stekspade (gärna hålad och i rostfritt stål om möjligt) lägg i en form och salta och peppra.

Stek de upptinade/färska kycklingfiléerna i rikligt med margarin, ett par minuter på varje sida så att de får fin stekyta. Salta och peppra. Skär lite i kycklingen för att se att den är genomstekt.

Skala och pressa 2 vitlöksklyftor i en skål. Blanda med  1 ½  dl majonnäs , salta och peppra.

Servera kyckling, potatis och vitlökssås på en bädd av sallad!

Voilá!