Hem Mobil FIFA 19 – Streaming av världens bästa spelare
fifa 19

FIFA 19 – Streaming av världens bästa spelare

av senses.se

Ett av de spel som kommer släppas under hösten 2018 är FIFA 19. Detta är kanske det återkommande spel som allra flest i Sverige ser framemot och som vi givetvis kommer att testa på senses.se.

Att många längtar är inte speciellt konstigt. Spelarna är självklart intresserade av fotboll, som är världens största sport. Därför vore det märkligt om det inte finns en stor förväntan på när världens bästa fotbollsspel lanseras en ny version. Spelet är utvecklat av EA Sports och kommer släppas till PS4, Xbox One, PC och Nintendo Switch den 28 september.

Streama fotbollsmatcher

Att sända live streams från andra spelare har blivit otroligt populärt de senare åren. Detta gäller även de spelare som är mycket bra på just FIFA. Det tillhör ett av de mest populära spelen i världen, och när det kommer till spel inom fotboll så dominerar man marknaden.

Fördelen med att kunna streama från spelare är att det nästan alltid är gratis. Till skillnad till riktiga fotboll live streams, som oftast inte är det. På hemsidor som t.ex. Twitch så finns det så kallade streamers som hela tiden lägger upp när de spelar matcher, eller i samband med turneringar. Om du själv spelar FIFA så är det ett ypperlig möjlighet att lära dig lite tips och tricks kring spelet.

Om FIFA 19

Varje nytt år innebär ett nytt FIFA. Varje gång som ett nytt spel släpps så utvecklas FIFA en smula. Årets upplaga kommer bl.a. innehålla nya spellägen. Till exempel så kommer du kunna stänga av alla regler i ett s.k. ”Survival mode”. Det går även att spela med nya regler som sätter en extra krydda på spelet. Dessutom har EA-sports valt lägga till flera funktioner i ditt karriärsläge, eller säsongsläge. Något som den stora TV-spelspubliken har efterfrågat.

In-game funktioner som har förbättrats är även att den bollinnehavande spelaren är starkare. Vilket resulterar i att det inte är lika enkelt att ta bollen ifrån sin motståndare. Något som EA Sports tror kommer öka spelglädjen, och göra spelet roligare och innebära fler och längre anfall.

Även grafiken är något som är i ständig utveckling. Det kommer inte att utlovas några extrema skillnader mellan FIFA 18 och FIFA 19 gällande grafiken. Däremot kommer det märkas en liten förbättring, vilket det funnits på samtliga FIFA-versioner sedan spelserien lanserades.

Missa inte detta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.