Hem Inredning 7 unika ideer för hemdekor
bimago inredningstips

7 unika ideer för hemdekor

av senses.se

Hitta en speciell dörrmatta

Visst kan du bara lägga en vanlig, praktisk dörrmatta utanför din ytterdörr och låta det förbli så, och det är vad många gör, men inte du. Dörrmattan är det första man ser när man kommer in i hemmet och ger det första intrycket. Det finns massor av roliga dörrmattor med roliga skämt och charmiga meddelanden eller söta motiv.

Välj en cool väggklocka

Klockan som hänger i köket eller vardagsrummet kommer du troligen titta på många gånger, så varför inte välja en som får dig att le? Det finns många kreativa väggklockor med gulliga motiv, visare och former.

Dekorera väggarna

Tråkiga väggar är ett vanligt symptom för tråkiga hem. Om du vill att de ska vara det kan väggarna vara din målarduk! Det finns inget slut på de olika sakerna du kan göra med väggar. Du kan måla väggarna en unik färg, tapetsera om eller spraya dem med grafitti. 

Häng upp ett unikt fotografi

Foton kan vara otroligt vackra och unika, och kommer i så många olika stilar. Oavsett vad din smak finns det foton som talar till dig. Kolla in vacker fotokonst på https://www.bimago.se/posters/fotokonst.html

heminredning tips fotokonst

Häng upp vackra föremål

En scarf som är för vacker för att använda? Antika tallrikar? Ett set med koppar du aldrig använder? Varför inte visa upp dem? Att hänga upp vackra föremål på väggarna är ett unikt och underskattat sätt du kan dekorera ditt hem.

Använd textilier

Speciella kuddar, mattor och andra textilier kan göra ett rum mycket mysigare. Textilier ger mer än bara färg till ett rum. Ett tråkigt rum kan verkligen livas upp med hjälp av några snygga gardiner, en stor matta över golvet och några dekorativa kuddar i soffan. Du kan dessutom hänga upp mattor som väggdekor. Inte bara känns det mysigt, men textiler kommer också att naturligt dämpa ljud.

Välj en speciell dörr

Nästan ingen funderar på vad de kan göra för att göra dörren unik. Du kan t.ex tapetsera dörrar, välja dörrar med en unika färger eller sätta klistermärken på en dörr om du vill ha något mer temporärt. Oavsett hur du väljer att personalisera dörren kommer den stå ut i mängden.

Vare sig du bott i samma hus i flera år eller precis ska flytta in är behovet av unik dekor lika stor. Om du inte är nöjd med hur huset ser ut just nu och vill att det ska ha mer personlighet finns det många sätt att åstadkomma detta. Det finns egentligen ingen gräns på sätten du kan dekorera ditt hem med lite fantasi. Om du inte är rädd för att göra något lite utöver det vanliga är hela huset din målarduk!

Missa inte detta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.