I vår näst sista tävling innan jul så har du chansen att vinna ett par hörlurar som heter duga!

Första advent närmar sig med stormsteg och med det även nedräkningen till julafton. Och medan termometern utanför plussar på de negativa siffrorna, så vrider vi på senses upp värmen rejält med vår tredje och näst sista jultävling 2018.

Denna vecka tävlar vi ut chansen att få äga ditt alldeles egna par Audio-Technica ADG1X (värde ca 3 000 kr) – den nya referensluren för ljud i spel på PS4, PC och Mac (funkar även till Xbox One som hörlur, dock inte med mick)! Som ni kan läsa i vår recension av ADG1X så introducerar Audio-Technica HiFi-kvalitet på ljudet även i spel, samtidigt som de öppna kåporna skapar aldrig tidigare upplevd ljudbild även i film och musik. Detta är en julklapp varje gamer skulle bli tårögd av på julafton.

audio technica ath adg1x recension

Det du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på följande:

”Vilket spel är det absolut första du skulle vilja uppleva med dina nya Audio-Technica ATH ADG1X-hörlurar?”

Överraska, roa och oroa oss och skriv in ditt svar till oss på info@senses.se med ämnet ADG1X. Glöm inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet! Och som alltid trycker vi på att vi på senses.se älskar roliga, fyndiga, personliga och annorlunda motiveringar så låt kreativiteten flöda!

Tävlingen presenteras i samarbete med Bergsala och pågår till och med den 7 december. Vinnaren presenteras på senses.se och vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via spårbar försändelse. En jury bestående av senses redaktionsmedlemmar väljer vinnaren efter enligt dem bästa motiveringen och tävlingen är öppen för alla över 18 år med adress i Sverige. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta har du läst och accepterat tävlingsvillkoren.