Betaltjänsten iZettle drog igång en kampanj för några veckor sedan, där utvalda småföretag fick chansen att visa upp sig i en flaggskeppsbutik, mitt i centrala London. Bland internationella konglomerat och gigantiska företag med ännu större plånböcker, så fick bland annat en skotsk sängklädersdesigner och en lokal té-expert chansen att synas som småföretagare på shoppingsstråket.

izettle-six-days-six-stores

Tom Hardless, grundare av Iam Vibes sa: ”Att vara en del av iZettles #12HourStore var en dröm som gick i uppfyllelse. Jag kommer aldrig att glömma de tolv magiska och roliga timmarna. The 12 Hour Store gav mig inte bara en fysisk plats att sälja från, utan också en enorm kick. Och det fick mig att inse hur lycklig jag är över att ha ett varumärke som folk tror på och vill vara en del av.”

Det blev en stor succé. Butiken svämmade över av människor och det snackades om eventet överallt- Responsen var fantastisk och viktigast av allt – de sex småföretagarna var med om något de tidigare bara kunnat drömma om. iZettle vill stötta småföretag och hjälpa dem att bli så bra som det bara går. Med iZettle kan du driva ditt företag på en tablet eller smartphone och ta betalt med kort oavsett var du befinner dig.