Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Death and Return of Superman på Blu-ray

Tävling: Vinn Death and Return of Superman på Blu-ray

av senses.se

Uppdatering: Tävlingen är avslutad och vinnarna är dessa tre.

Ni läsare verkar älska DC Comics och vi förstår er – det Warner-ägda serietidningsförlaget skapar inte bara läsning som underhåller miljoner utan även spelfilmer som är kanon, framförallt deras animerade sådana. På sistone har vi njutit två olika Batman-historier i Batman Hush och Batman vs Teenage Mutant Ninja Turtles.

Nu är det dags att uppleva stor dramatik kring deras första, stora superhjälte. I animerade långfilmen The Death and Return of Superman får vi hänga med på en dramatisk och rafflande resa, som du nu kan ansluta till med ditt alldeles egna exemplar på Blu-ray.

Vi har fått tre Blu-rayfilmer av vännerna på Warner Bros och de tävlar vi gärna ut till er läsare. Recension av The Death and Return of Superman kommer såklart på senses.se och ni som vill ta chansen att vinna behöver bara göra följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))


  2. UTSLAGSFRÅGA: Vilken Superman-historia är din favorit (så här långt) och varför? Kan vara en film, tv-serie, serietidning, bok – dela ditt bästa minne med oss och andra filmälskare.

Mejla in svaret på [email protected]. Skriv också namn, adress och ditt telefonnummer. Ämne: DEATH OF SUPERMAN.

Kryptonit!

Tävlingen pågår till och med den 11 november då The Death and Return of Superman har premiär på Blu-ray och DVD. Presenteras i samarbete med Warner Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.