Hem Film & TVBio Vinn biobiljetter till Rambo – Last Blood

Vinn biobiljetter till Rambo – Last Blood

av Fredrik Johansson

Tävlingen är avslutad och vinnarna är avslöjade.

I helgen avslutas (?) resan som påbörjades för snart 40 år sedan – Sylvester ”Sly” Stallone drar på sig Rambo-kniven igen från Rambo: First Blood och massakrerar skurkar i femte filmen, Rambo: Last Blood.

Vi har fått sex biobiljetter som vi tänkte tävla ut till tre lyckliga vinnare. Du kan du vinna två biobiljetter till filmen och ta med dig favoritsällskapet. Skicka ett mail till oss på [email protected] och berätta om ditt favorit-Rambo-minne.

Och passa på att spana den kärleksfulla gliringen från före detta blodsfienden från 80-talets glansdagar i actionfilmen värld. Arnold Schwarzenegger har en hälsning på sitt Instagram till Sly och parafraserar en annan känd 80-talsrulle. Vet du vilken?

Tävlingen pågår till och med den 27 september. Rambo: Last Blood har premiär på bio idag. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut snarast efter avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.