Det är julafton, Kalle Anka & hans vänner har just tackat för sig och vi på senses är glada och stolta över att få presentera vinnaren av vår jultävling med Panasonic. Ni läsare har hört av er med en massa mail innehållandes både ros och ris och lite kort sammanfattat kan vi säga att det ni älskar är: film– och spelrecensionerna ihop med testerna av prylar och hårdvara, tävlingarna, sajtens design och innehåll samt bredden och passionen i materialet. Vi tackar och bockar! Det ni skulle vilja se mer av eller göras annorlunda är: fokus på topprodukter inom varje segment, en bättre sökfunktion på sajten samt fler tester av matställen, resetips och unika recept. Vi tar till oss all feedback och inser att vi har mycket att snacka om på första redaktionsmötet i januari!

ub9000 tävling

En läsare som hade massor med användbar och specifik feedback, vilket är väldigt nyttig för oss och som dessutom är aktiv i våra sociala medier är Andreas Lycker (Holsbybrunn). Därför gratulerar vi stort till vinsten av marknadens bästa UHD-spelare och tomten har lovat att han och renarna levererar den hem till dig så snart nissarna i tomteverkstan hunnit ikapp (någon gång under mitten till slutet på januari 2019). Filmerna dyker dock upp snabbare och ett paket med dessa två rullar skickas också till andraprisvinnaren Anna Mårtensson (Östersund).

Stort tack allihopa som var med, vi lovar att nästa år blir ännu fler grymma tävlingar så fortsätt läsa senses.se och ge oss era åsikter och feedback – det är ju för er vi gör sidan! Dessutom försöker vi bibehålla sajten att förbli helt gratis och utan betalväggar genom de få annonser som visas, så tack för att du stänger av din annonsblockerare när du är här eller vitlistar senses.se i din lista!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! 

god jul