Vad skulle DU göra med dina nyvunna lottomiljoner?

Den klassiska frågan “vad skulle du göra om du blev miljonär på Lotto?” har väl alla ställt sig, eller fått ställd till sig. Och visst skulle vi nog allihop kunna komma på tusen saker – om vi snackar tillräckligt många nollor efter huvudsiffran (en miljon räcker tyvärr inte långt idag…). Resa jorden runt, skaffa en Yacht, köpa en lägenhet man verkligen önskar sig, ge bort till släkt, vänner och välgörenhet, skaffa en Ferrari, skaffa en in-house kock och en privat chaufför. Ja, önskemålen är oändliga.

lotto bucket list

Svenska Spel gjorde en undersökning bland ett urval av svenska folket och fick flera förslag på önskningar som man liksom kan… skarva på ett billigt sätt, utan att göra dom till miljonärer. Hur? Enkelt: svaret stavas VR – Virtual Reality, som kommer att ta en allt större plats i våra liv och underhållningen runtomkring oss (Filminstitutet har börjat ge specialstöd åt filmupplevelser via VR och AR – kul!). På listan återfinns fallskärmshopp, resa till paradisö och galen utförsåkning på skidor. Hur det gick kan du se i videon ovan.

Din drömupplevelse kanske inte fanns med i videon ovan? I så fall tycker vi du ska ta chansen att vara med på nästa omgång som Svenska Spel kör. Skriv en rad om din önskan till följande mailadress: JagVillTesta@TheLottoBucketlist5DExperience.se

Detta är en annons från Svenska Spel, men texten är vår.