Christian Persson erbjuder ansiktsbilder för företag och artister, en specialiserad headshotfotograf och associate till Peter Hurley som utnämnts till New Yorks bästa.

Christian Persson har sitt företag Christians Foto och sin studio i Borås, men han åker även direkt ut eller hem till kund med sin toppmoderna utrustning – som bland annat innefattar en reflekterande blackboard.

Han fick New York-fotografen Peter Hurleys associate-status genom att gå med i dennes nätverk, lära sig under en mentor och sen få sin portfolio godkänd av Peter Hurley själv. Hurleys varma omdöme var ”I don’t know how many more Christians there will be”. Förutom talang och öga för detaljer så är en av fotografens vikigaste uppgifter att få människor att slappna av och blomma ut framför kameran. Då Christian också jobbar inom neuropsykiatrin, som arbetsterapeut, så känner han sig bekväm och erfaren med alla typer av personligheter. Kameran har många av oss en hat-kärlek till, vi vill alla bli ”bra” på bilder och selfies, men samtidigt kan nerver och prestationsångest göra att vi inte låter vårt sanna jag skina igenom, Det är där Christians empati och verktyg kommer in i bilden.

Äkta skönhet kommer inifrån, ändå är vi människor först och främst visuella varelser. En ansiktsbild (headshot) är idag en självklar del av ditt professionella liv, vare sig du är artist eller jobbar inom corporatevärlden. Christian fotar såväl i studio som utomhus och kan skapa ”cinematic headshots”, något som fotografen Dylan Patrick ofta förknippas med.

Du kan besöka Christian Persson hemsida och portfolio och kika igenom vilken feeling du skulle vilja att just dina, framtida ansiktsbilder skall ha.

Detta är ett sponsrat inlägg.