Dom kan vara superhjälte-gänget med det coolaste namnet någonsin, om inte så åtminstone det längsta. Teenage Mutant Ninja Turtles gjorde oss till sköldpadds-fans på 90-talet, i sin första långfilm. För att inte tala om hur många 5-kronor arkadmaskinen svalde, innan fick fick styra turtlarna på vår 8-bitars Nintendo. Raphael, Michaelangelo, Donatello och Leonardo – nej, det är inte bara italienska renässanskonstnärer, det är också namnet på de fyra tonårsmutanterna. Donatello var får favorit.

teenage mutant ninja turtles 2014  Megan Fox

Nu har historien återtolkats och uppgraderats för en 10-talspublik. Michael Bay är inblandad (även om han inte regisserat, det har Jonathan Liebesman gjort (Battle of Los Angeles)) och Megan Fox verkar åter ha funnit fred med demon-producenten, efter Transformersbråket och spelar här journalisten April O’Neill. Mest av allt är vi dock nyfikna på hur senses.se-favoriten William Fichtner kommer att göra sig som Shredder, sköldpaddornas Nemesis. Och så givetvis hur bra sköldpaddorna själva kommer att fungera, med över-anmierade skådespelare á la Apornas Planet (deras röster görs av kändisar som Johnny Knoxville och Will Arnett).

Teenage Mutant Ninja Turtles har premiär på svensk bio 8:e augusti och fram tills dess tycker vi du ska spana in trailern så att du får en försmak av vad du kan vänta dig.

Videon är en annons från UIP, men texten är vår egen ©