Hem SpelGambling Populära spelautomater i Schweiz

Populära spelautomater i Schweiz

av senses.se

Spelautomater har alltid varit efterfrågade i Schweiz. Axel Lindholm berättar om de mest populära modellerna.

Onlinespel är en integrerad del av livet för många schweizare. De mest populära spelautomaterna på schweiziska spelklubbar kommer från utvecklare som Yggdrasil Gaming, 2By2 Gaming och RTG Slots.

Djungelböcker av Yggdrasil Gaming

Jungle Books slot är tillägnad Kiplings berömda berättelse om Mowgli. Den är utformad i tropisk stil och spelets huvudpersoner presenteras i stil med invånarna i den vilda djungeln. Spelautomaten släpptes 2017. Svenska casino kallar detta slot unik.

Spridningsnivån för spelautomaten är låg och dess teoretiska utbetalning når 96,1%. Storleken på det maximala priset inom ett snurr är 500 tusen spelmynt. 

Spelaren kan satsa på en snurrning i intervallet från 0,10 till 100 mynt, samt välja kreditvärdet från 0,02 till 2. Spelområdet presenterades i form av 5 rullar placerade på de tredubbla raderna. 

Vinnande kombinationer kan bildas på 68 betalande riktningar. För att skapa dem måste du fånga rullarna från 3 till 5 identiska ikoner på en av vinstraderna. Spelet stöder ett stort antal bonusalternativ:

 • Bonusspel;
 • Vild symbol;
 • Re-spins;
 • Expanderande symboler;
 • Staplade symboler.

Nyckelchipet i spelautomaten är exakt bonusspelet som heter ”The Honeycomb”. Det kan aktiveras genom att en eller flera ikoner i form av en bikupa faller ner. I själva bonusspelet måste spelaren välja mellan honungskakan med honung. Antalet möjliga försök beror på antalet fallande bonussymboler för att aktivera spelet. För ett försök kan spelaren vinna från 50 till 50 tusen spelmynt.

Budgetikoner i maskinen presenterades i form av spelkort, och huvudikonerna är gjorda i form av sådana karaktärer av arbetet som Physalis, Pitaya, Papaya, Açai, Durian och andra. 

Jätte rikedomar av 2 By 2 Gaming

Denna äventyrsslot tillhör den magiska genren. Spelets berättelse är tillägnad arbetet med Jack och bönträdet. Det innebär en sökning efter smycken. Spelautomaten är ganska ovanlig, eftersom det i sitt spelområde, förutom de vanliga rullarna, finns två oberoende trummor.

Det totala antalet rullar på spelplanen når 8 stycken. De är placerade på 6 rader. Vinnande kombinationer kan bildas på 60 vinstlinjer. Kombinationer kan göras med ikoner i mängden 2 eller 3 bitar, vilket beror på de specifika ikonerna.

De billigaste symbolerna är traditionella kortikoner 10, J, Q, K, A. Kombinationer med dem ger inte mer än 300 mynt. Medelbetalande ikoner är bönor, harpa, gås, guldpåse, jätte och jack. Den maximala vinsten för kombinationer med dem är 2 000 spelmynt.

De mest lönsamma piktogrammen är specialsymbolerna Wild och Scatter, som inte bara utför bonusalternativ utan också bildar priskombinationer. Den första är gjord i form av slotlogotypen, och den andra representeras i form av ett gammalt slott mot himlen. Med det sista kortet kan du skapa en kombination av 8 bitar, vilket kommer att ge en utbetalning på 4 800 spelmynt.

Bonusalternativet i spelet presenteras i form av gratissnurr-rundor, som utlöses automatiskt när 3 eller fler Scatter-symboler landar på spelplanen. Det minsta antalet rundor (3 Scatter-symboler) är 8 stycken, och det högsta antalet (8 Scatter-symboler) är 50 stycken. Under gratissnurren kommer alla utbetalningar att göras med dubbel multiplikator. Serien av rundor kan förlängas när specialsymboler faller ut under snurren.

Bao Ni 8 från RTG Slots

En 2020 slot med ett asiatiskt tema. Den har låg volatilitet och dess teoretiska avkastningsgrad når 94,3%. Spelområdet har 5 hjul och 3 rader. Betalbara riktningar i spelet är 8 stycken.

Spelikoner gjordes i form av:

 • Spelkort;
 • Fläktar;
 • Mynt;
 • En guldtacka;
 • En sköldpadda;
 • Asiatisk.

Bland bonusfunktionerna stöds re-spins och free spins. Även i spelet fungerar specialsymboler Wild och Scatter.

Som statistiken visar gillar spelare från Schweiz mest slots på teman Fairy Tales, Magic, Asia och Treasure. Dessa spelautomater lyckades ta de högsta positionerna i betyg av olika spelklubbar.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.