Hem Mat Veckans recept: Bulgur med mozarella och pesto

Veckans recept: Bulgur med mozarella och pesto

av senses.se

Koka upp 2 portioner bulgur enligt anvisningarna på paketet. Häll lite gurkmeja i vattnet för att färga gult.

Hacka ½ gul lök och en paprika, skiva en morot, bryt av några buketter blomkål och stek alltsammans i en skvätt olja. Pressa i en vitlök och krydda med salt, svartpeppar, chili och persilja.

Öppna ett pkt kidneybönor och skölj dem i en sil, låt rinna av och lägg dem i stekpannan tillsammans med övriga ingredienser. Blanda även i din färdigkokta bulgur och rör om. Låt smakerna blanda sig i ca 10 min och krydda eventuellt mer om det behövs.

Portionera upp på en bädd av grönsallad och dekorera med mozzarella, grön pesto och tomat.

Smaklig måltid!

Missa inte detta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.