Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Bad Times at The El Royale (BD)

Tävling: Vinn Bad Times at The El Royale (BD)

av senses.se

Tävlingen är nu avgjord och vinnarna är avslöjade!

Det har blivit dags att ta fram popcornen, gnugga geniknölarna och uppleva en actionfylld deckarhistoria i bästa Quentin Tarantino-stil, med namn som Chris Hemsworth, Jon Hamm och Dakota Johnson. Bad times at the the El Royale kommer på hemformat nästa vecka och för att fira det har vi fått tre exemplar på Blu-ray av vännerna på 20th Century Fox att tävla ut till er läsare.

För att vara med och tävla ska du följa dessa, två enkla, steg:

  1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan prenumererar). Där får du, varje lördag morgon, veckans bästa artiklar sammanfattade snyggt och smidigt! Skriv in din email nedan, tryck på SUBMIT-knappen. Du får ett bekräftelsemail där du måste godkänna din prenumeration. Ibland fastnar detta i skräpkorgen eller villar bort sig någonstans i cyberrymden – om så är fallet kontakta oss så fixar vi det åt dig!

[email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]

2. ”Vem är din favoritförfattare av deckarhistorier och varför?”

Kom igen nu, dra fram era bästa boktips så inspirerar vi varandra att läsa mer, en underbar sak att göra mellan all skärmtid vi har idag! Svaret plitar du ned i ett mail och skickar till [email protected] med ämnesraden EL ROYALE. Glöm som vanligt inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet.

Tävlingen pågår till och med den 11 mars 2019, då Bad times at the El Royale har premiär på alla hemformat (UHD 4K, BD, DVD, & VOD). Presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.