Lånen i Sverige stiger med åren och nödvändigheten att ha en bra översikt över sin privatekonomi stiger likaså. Det finns många sätt man kan ta ett lån på och vare sig du tar ett bolån eller personligt lån är det alltid samma fråga man ställer sig själv: “Vad skulle jag kunna få för ränta av den andra banken?” Frågan är, för många, jobbig att ta tag i. Det kräver både tid och energi att kolla med alla banker vilken ränta de erbjuder. Därför finns Consector – låneförmedlaren som hjälper dig att hitta bästa räntan, för dig.

Consector gick ett steg längre med sitt koncept när de insåg att du som låntagare gynnar ännu mer på att ha total kontroll över dina lån. Det var därför de skapade den innovativa appen Lånekoll; ett smartare sätt att jämföra lån. Efter att du har laddat ned appen, antingen via Google Playeller App Store, ansluter du dina banker och lån. Därefter hittar Lånekoll de bästa alternativen för dig, när det kommer till ränta.. Det bästa av allt är att en låneförmedlare från Consector hjälper dig hela vägen! Allt detta i en enda app.

lånekoll

Konceptet är unikt, väldigt smart och det känns som om många har väntat på en app som faktiskt underlättar att våga sig på lån över huvud taget, vilket är något som uppskattas otroligt mycket. Men som med många nya koncept och produkter i utvecklingsfas, finns det mycket som kan förbättras i produkten som sådan. Appen själv har en UX-design som är värd att nämna, eftersom navigeringen är enkel och smidig för kunden. Den generella designen är stilren och förmedlar helt rätt känsla för en bank. Däremot besitter appen även en del negativa sidor som även de kan vara värda att nämna: en del banker finns inte tillgängliga på appen och i vissa fall hittar inte appen de lån man har på banken. Om dessa småsaker korrigeras inom en snar framtid kommer appen mycket troligt att laddas ned som smör i solsken.

För att sammanfatta är Lånekolldet bästa alternativet för dig som har en eller olika former av lån och känner att du betalar för mycket i ränta. Detta är helt klart ett koncept här som är hållbart och långsiktigt, men som app finns det många utvecklings- och förbättringsmöjligheter som skulle kunna framhäva den innovativa och hjälpsamma idén. Förhoppningsvis utvecklas Lånekollsutbud av banker med tiden, då detta är ett solklart steg i rätt riktning för Consector.

Detta är en annons.