Ta chansen att vinna ljusmålningsresa till Island, utomhusfotografering i Skottland eller en festival-weekend i England!

Vilken är din favoritstund på dagen? Om du fick välja ett tillfälle varje dag som du skulle skriva ned (vilket vi verkligen rekommenderar att du börjar göra, för en dagbok och skriv anteckningar i 30 sekunder om vad som hänt under dagen och minst en sak du är extra tacksam för) – vad skulle den stunden vara? För många är det när man bara får “vara”, att få finnas till. En promenad i skogen efter jobbet, eller den där stunden på bänken i väntan på bussan och med nya favoritlåten i hörlurarna. De gamla grekerna (ja, vi ska dra in dem även i detta) hyllade konceptet av att göra “ingenting” – något som kan låta ytligt och självklart, men som i vår stressade tid är en konst i sig själv, att inte behöva känna sig “stimulerad” hela tiden (italienarna kallar det “La dolce far niente”).

gore-tex utomhus

Så vad har GORE-TEX med det här att göra, tänker du? Du har säkert sett märkningen många gånger. “Gore-tex”. Men vad betyder den egentligen? GORE-TEX är ett fuktavvisande material som håller dig torr i alla väder. Det kan låta som en liten grej, men när du upptäcker att du inte är blöt i flera timmar efter ett duggregn eller hur handskarna kan vara torra efter timtals skidåkande på vintern – något vi absolut inte vill tänka på just nu när vi har den bästa årstiden framför oss – så lär du märka att det är i de små detaljerna som det hela avgörs ibland. Något litet, men ack så stort att vara tacksam för. Ju mer GORE-TEX tänker på oss, desto mindre behöver vi tänka på dom.

island solnedgång

Island i solnedgång är ganska vackert.

Kolla in videon ovan och ta chansen att vinna ett ljusmålningsäventyr för två på Island – komplett med GORE-TEX-produkter som skyddar i alla väder! Utforska Islands fantastiska natur på denna sagolika ljusmålningsresa tillsammans med en professionell fotograf. Upplev individuell undervisning, speciellt utformad för att passa just dina intressen och behov. Eller kanske vill du hellre ha en upplevelse för två med utomhusfotografering i Skottland. Upplev en vecka i Torridon och Western Ross, och utforska det skotska landskapets sanna pärlor. Du kan också vinna en festival-weekend i England komplett med äventyrlig övernattning – på en musikfestival! Festa natten igenom tillsammans med en vän på en spännande festival med de bästa och senaste artisterna. Sjung med i musiken och njut av frihetskänslan på en festival på den engelska landsbygden.

Videon är en annons från GORE-TEX, men texten är vår egen.