Hem Film & TV Tävling: Vinn Shazam! i Ultra HD 4K (+ Blu-ray)

Tävling: Vinn Shazam! i Ultra HD 4K (+ Blu-ray)

av Fredrik Johansson

Den sjunde filmen i DC Extended Universe är regisserad av en svensk – David F. Sandberg, som skrämde vettet ur oss med sin kortfilm Lights Out – och filmen har redan dragit in stora hyllningar för sin kombination av spännande action och humor (vår recension är såklart på g!).

Nu kan vi stolt presentera en ny era av tävlingar på senses ihop med Warner Bros, där vi tävlar ut två exemplar av Shazam! på UHD 4K, det bästa hembioformatet med överlägsen bild- och ljudkvalitet. Har du inte uppgraderat till 4K och Dolby Atmos än? Ingen fara, i alla UHD-utgåvor ingår även Blu-ray-versionen av filmen att njuta av så länge.

För att vara med och tävla ska du göra följande:

  1. Var med och prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt mail-serverns bekräftelse-mail och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. Vilken superkraft skulle du helst vilja ha och varför?

Knacka ned ditt bidrag i en epost, som du skickar till info@senses.se, med ämnet SHAZAM! samt glöm inte ditt namn, adress och telefonnummer. Sen är det bara att hålla tummarna och utkik på din favoritsajt! Och under tiden, passa på att spana in en schysst 4K-tv, 4K-UHD-spelare och ljudsystem som klarar Dolby Atmos och DTS:X.

Tävlingen pågår till och med den 12 augusti, då Shazam! har premiär på UHD 4K, Blu-ray och DVD (finns nu att hyra) och presenteras i samarbete med Warner Bros Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.