Hem SpelPlaystation 4 / PS4 Playstation visar upp spännande, nya spel
Playstation Showcase 2021

Playstation visar upp spännande, nya spel

av senses.se

Igår hölls #PlaystationShowcase där den japanska jätten visade upp sin slate med planerade storspel som är på gång till formatet. Onekligen finns en hel del spännande att se fram emot! Däremot var det sämre med konkreta datum på när vi kan förvänta oss allt (mycket under 2022 och framåt).

Vi väljer ut några av höjdpunkterna nedan.

En av de största (och mest publikfriande) överraskningarna var att fan-favoriten Star Wars: Knights of the Old Republic får nytt liv som remake (tidexklusivt på PS5). Av många klassat som det bästa Star Wars-spelet genom tiderna, så kan KOTOR bli en stor grej eftersom det gått 20 år och extremt mycket hänt på teknikfronten. Eftersom spelet är ”under utveckling” bland annat av Lucasfilm Games som gjorde originalet, så är det oklart när det kan komma, men vi skulle gissa på sent nästa år.

Makalösa Insomniac Games (numera en Sony-studio) har hela två Marvel-projekt på gång. Ett är en given uppföljare på Spider-Man (2018 års bästa spel? Vi tycker nog det!). Spider-man 2 kommer under 2023 och fick en reveal-trailer som visar realtids-rendering på PS5 (sjukt imponerande!) och att Venom gör gästspel. Man har också ett spel baserat på Wolverine på gång, som fick en förrenderad teaser det med.

God of War: Ragnarok – uppföljaren till ett av topp tre 2018 års bästa spel God of War-rebooten – kommer ”under 2022”. En lång trailer fick vi och det verkar lika våldsamt och bombastiskt som ettan. Men håller PS4-versionen utvecklingen tillbaka?

Gran Turismo 7 släpps 4 mars nästa år till PS5 och PS4.

Forspoken ser läckert ut och kommer ”våren 2022” till PS5.

Guardians of the Galaxy fick en story-trailer och väntar på oss den 26 oktober (i år!) på PS5 och PS4.

Japanska Project Eve fick oss att tänka på både Bayonetta och Alita: Battle Angel. Det blir PS5-exklusivt, men när det släpps är öppet för gissningar.

Naughty Dog ger oss remasters till PS5 och PC av Uncharted 4 och spin-offen The Lost Legacy i en bundle (”tidigt 2022”)

En ny trailer för utannonserade Ghostwire: Tokyo till PS5 visades också upp, men ingen uppdatering om något releasedatum annat än ”våren 2022”.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.