Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn J.J. Abrams-producerade Overlord på BD!
overlord tävling

Tävling: Vinn J.J. Abrams-producerade Overlord på BD!

av senses.se

Uppdatering: Ibland är februari och mars förvillande lika på pappret  – så eftersom OVERLORD släpps 25 mars, så förlänger vi också tävlingen till dess!

Overlord var en snackis när den hade premiär på bio, i slutet på förra året. Producerad av J.J. Abrams (Mission Impossible 3, Star Wars VII: The Force Awakens mfl) så baserar sig filmen på Dagen D, men med en lite läskigare och mer fantasifull historia bakom fiendens linjer. Något som kanske kan ha med Andra Världskriget-zombies att göra…

J.J. Abrams är man med ett imponerande långt och kvalitativt CV – och det sägs att han började som Steven Spielbergs klippare av privata videor. Kolla in hans filmer på IMDb, om du behöver inspiration och svara sen på frågan – så är du med och tävlar om ett av tre exemplar av filmen på Blu-ray, från våra vänner på Paramount:

”Vilken J.J. Abrams-film är din favorit och varför (gäller både sånt han regisserat och producerat)”

I vanlig ordning skriver du sen ett email till info@senses.se och anger OVERLORD i ämnesraden. Glöm för sjutton gubbars skull inte att skriva med namn, adress och telefonnummer. Och som vanligt – vi älskar personliga, roliga och fyndiga motivationer, så låt kreativiteten leda dig.

Tävlingen pågår till och med den 25 mars 2019, då Overlord har premiär på alla hemformat (UHD 4K, BD, DVD, & VOD). Presenteras i samarbete med Paramount. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.