Hem Film & TVBlu-ray Vinn Bohemian Rhapsody på Blu-ray!

Vinn Bohemian Rhapsody på Blu-ray!

av senses.se

En av årets mest omtalade – och kanske bästa? – filmer på bio var Bryan Singers Bohemian Rhapsody. Långfilmen om kultbandet Queen, med en strålande, Oscarsvinnande Rami Malek i spetsen som ikonen Freddie Mercury. Soundtracket är fantastiskt och de tio sista minuterna är filmen var kanske bland de bästa sekvenserna vi såg förra året.

Nu kan du stämma in i skönsången, med ditt alldeles egna exemplar av Bohemian Rhapsody på Blu-ray! Vi har fått tre exemplar av vännerna på Fox som vi tävlar ut till er läsare.

Så tävlar du, i två enkla steg!

  1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (om du inte redan prenumererar). Där får du, varje lördag morgon, veckans bästa artiklar sammanfattade snyggt och smidigt! Skriv in din email nedan, tryck på SUBMIT-knappen. Du får sen ett bekräftelse-mail där du måste godkänna din prenumeration. Ibland fastnar detta i skräpkorgen eller villar bort sig någonstans i cyberrymden – om så är fallet kontakta oss så fixar vi det åt dig!

[email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]

2. ”Vilken är den bästa Queen-låten genom tiderna – och varför?” (behöver du inspiration så kika på en lista över bandets otaliga hits genom åren)

Dra igång Spotify och peppa med filmsoundtracket till Bohemian Rhapsody, lyssna på lite Greatest Hits och skriv om den Queen-sång som betytt något alldeles extra i ditt liv! Svaret skickar du i ett mail och till [email protected] med ämnesraden QUEEN. Glöm som vanligt inte skriva namn, adress och telefonnummer i mailet.

Tävlingen pågår till och med den 18 mars 2019, då Bohemian Rhapsody har premiär på alla hemformat (UHD 4K, BD, DVD, & VOD). Presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.