Hem SpelFörhandstitt Tjuvtitt: Atlas Rogues + chans till gratiskod
Atlas Rogues förhandstitt

Tjuvtitt: Atlas Rogues + chans till gratiskod

av Fredrik Johansson

Atlas Rogues är något av en kombo rogue-”lites” och strategi, de närmaste referenserna måste bli något i stil med Overwatch (rent estetiskt och i karaktärsgalleriet) möter Gear Tactics.

atlas rogues pc early access
Foto: gamigo

Det första som slår oss när vi fick prova denna, mycket tidiga version av spelet, var hur snyggt det är mot studions tidigare alster. gamigo är mest kända för MMORPG:n av lite skiftande kaliber på presentationen, men Atlas Rogues liknar något av en tecknad film i mellansekvenserna och cel-shadingen påminner lite om Borderlands 3.

Atlas Rogues utspelas under 30 dagarsperioder, sen sker en stor bossfight. Du samlar på dig information när du spelar uppdrag, men det kostar också dagar att utföra dessa, så du behöver väga dina val. Du som spelat X-Com eller liknande, turbaserade spel kommer känna dig som hemma. Du och datorn turas om att flytta era trupper (i ditt fall fyra lagmedlemmar) i bra lägen att anfalla, men helst inte bli anfallna (ja, likt cover i Gears Tactics). Du kan köra special-attacker, plocka nya vapen och skifta dina lagkamrater efter smak och uppdrag.

Atlas Rogues gamigo tactics

Förstaintrycken är att detta kommer göra taktik-fansen, främst, lyckligast. Du som letar shooters och action ska inte förvänta dig det här. Men vi som älskar Gears Tactics (särskilt på Xbox Series X) tyckte det var underhållande och ser fram emot slutversionen.

Sugen på att testa själv?

Spelet är just nu i Early Access (endast på PC) och vi har fått fem koder av Gamigo som ger tillgång till Base Pack (värde 20 euro) och låter dig också börja spela och bilda dig din egen uppfattning. Sugen på en kod? Maila oss på [email protected] och skriv några rader om varför just du är så sugen på en kod, eller DM:a oss på sociala medier.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.