Detective Pikachu är här på UHD och snart kan han och Ryan Reynolds röst komma hem till din bio!

Tävligen är nu avslutad och vinnarna är avslöjade!

Passa på att bli favoriten hemma när du får ditt alldeles egna exemplar av Detective Pikachu, som släpps 16 september på UHD, BD, DVD och finns nu på VOD. Smälter man inte för den urgulliga, datornanimerade versionen av Pokémon-stjärnan Pikachu gör man det kanske för den nästan lika gulliga och fullt mänskliga Ryan Reynolds (röst, i detta fall)?

Vi har fått två exemplar på mästerliga formatet 4K UHD, där det även ingår en Blu-ray-version av filmen, av vännerna på Warner Bros och en av dom kan nu bli din:

Tävla såhär:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))


  2. Ryan Reynolds har haft en tjugo år lång karriär, med både toppar och dalar. Vilken är den film du förknippar honom mest med och varför? Behöver du en uppfräschning av hans CV så kika här.

Eposta svar på ovan till info@senses.se, glöm inte namn, adress och telefonnummer, och märk ämnet PIKACHU.

Pika! Pika-Chu!!

Tävlingen pågår till och med den 16 september då Detective Pikachu har premiär på UHD 4K, Blu-ray och DVD (finns nu på VOD) och presenteras i samarbete med Warner Bros Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.