Hem Ekonomi Reklam: Så kan du förbättra din ekonomi på sikt
samla lån

Reklam: Så kan du förbättra din ekonomi på sikt

av senses.se

En bransch som gått spikrakt uppåt under coronapandemin till skillnad mot många andra branscher är gamingbranschen. Egentligen så är inte detta heller särskilt konstigt när människors kontakt med varandra begränsas och vi blir mera hemmasittande. Många andra branscher ihop med många privatpersoner kämpar annars hårt rent ekonomiskt för att få vardagen att gå ihop, detta råder det inga som helst tvivel om.

För att fortsatt kunna ha en stabil och trygg ekonomi för att både kunna njuta av allt vad livet innebär samtidigt som man spara en slant så är det ändå viktigt att jobba långsiktigt. Att jobba långsiktigt med sin ekonomi innebär bland annat att det är viktigt att man har koll på sina inkomster och sina utgifter och att man inte lever över sina tillgångar.

Hur får man då få koll på detta? Jo, en bra start för att få en klar och tydlig överblick på detta är att upprätta en ärlig budget. Att göra en budget är enkelt och du behöver enbart penna och papper för att börja krita upp dina intäkter och utgifter. Har man ingen erfarenhet av att göra budget sedan tidigare så kan man även få god hjälp på vägen genom att man kan hitta gratismallar för budget på nätet.

samla lån

Att förbättra sin ekonomi på sikt innebär också att man aktivt måste jobba för att dels se över hur man kan spara pengar, dels hur man kan öka sina inkomster.

Så kan du spara tusentals kronor om året

Det finns såklart mängder av olika faktorer som påverkar ens ekonomi, den enes situation är inte den andres lik. Dock så är det otroligt vanligt bland många av oss svenskar att vi har flera lån med höga räntekostnader och administrativa avgifter hos flera olika banker och långivare. Något som kan få dig att spara tusentals kronor varje år är att samla lån.

När man samlar sina lån så innebär detta att man ansöker om ett nytt lån där lånebeloppet överstiger summan av de redan befintliga lånen. Detta görs såklart till en betydligt lägre effektiv räntekostnad än vad man har på de dyra lånen. Med det nya och enda lånet löser man sedan de dyrare lånen. Här sparar man dels pengar på en betydligt lägre räntekostnad men dessutom gott om pengar på att enbart behöva betala administrativ kostnad på ett enda lån istället för på flera olika lån.

Så om du som många andra har flertalet lån och vill ha pengar över till roligare saker än att avbetala dyra lån och krediter? Ja då är det klart värt att se över möjligheten att samla lån.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.