Hem Film & TVBlu-ray Tävling: The Shawshank Redemption – världens bästa film?

Tävling: The Shawshank Redemption – världens bästa film?

av senses.se

Uppdatering: Tävlingen är nu avslutad och vinnarna är avslöjade!

Den 6 januari släpps The Shawshank Redemption (Nyckeln till Frihet) på Blu-ray. Stephen King-filmatiseringen som ständigt byter mästarplatsen som världens bästa film med Gudfadern, framröstad av världens filmälskare på IMDb. (just nu ligger den etta!). Stora uppdateringen är det nya, okomprimerade ljudspåret i DTS HD-Master Audio, då den gamla utgåvan bara hade komprimerat, Dolby Digital 5.1-ljud. Hur bra utgåvan är får ni snart veta i vår recension, som kommer i veckan.

Men – redan nu kan du vara med att tävla om ditt alldeles egna exemplar av denna film, som är ett måste i varje filmsamlares hylla. Vi har fått tre, purfärska exemplar från fabriken av vännerna på Warner Bros och dessa söker nytt hem i nya decenniet. Kanske på din adress?

För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Vilken film ÄR egentligen ”världens bästa film” för dig och varför? Ta chansen att överraska, inspirera och dela just din absoluta favoritfilm, inför det nya årtiondet vi snart går in i.

Eposta svar på utslagsfrågan till [email protected]. Glöm inte namn, adress och telefonnummer i mailet. Ämnet?: FRIHET.

Tävlingen pågår till och med den 6 januari 2020, då Shawshank Redemption också släpps på DVD och Blu-ray. Presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

1 kommentar

Rosita januari 3, 2020 - 10:51

”Tidvattnets furste” är en film som skakade om mig rejält och har fastnat för alltid i mitt minne. Den kom på 90-talet och öppnade åtminstone mina (och mina kompisars) ögon brutalt för vem som kan bli våldtäktsoffer. Filmen visade även hur man kan vara ofri på olika sätt, trots att man lever ett till synes bra liv och inte alls är inlåst. En både obehaglig och härlig film, som förtjänar en bättre plats på filmernas rankinglistor, och som definitivt borde visas oftare på både tv och filmkanaler.

Svara

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.