Hem Tävling Tävling: Vinn Mortal Kombat på grym UHD 4K!
mortal Kombat 2021 UHD 4K tävling

Tävling: Vinn Mortal Kombat på grym UHD 4K!

av senses.se

Mortal Kombat är rebooten på det populära fightingspelet med samma namn och UHD-utgåvans bild och ljud är i referensklass.

Nu kan utgåvan bli din till samlingen! Vi har fått ett exemplar av SF Studios att tävla ut och för att vara med och tävla om det ska du:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Maila också in till [email protected] med ditt namn, adress och din mobil, så vi vet var vi ska skicka vinsten om det blir du som har turen med dig. Ämne: MORTAL KOMBAT.

Tävlingen pågår till och med den 19 juli 2021 då Mortal Kombat släpps på UHD 4K och Blu-ray (standardutgåva + Steelbook). Tävlingen presenteras i samarbete med SF Studios och Warner Bros. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.