Hem LjudHörlurar Lucka 4: True Wireless-hörlurar från Panasonic
lucka 4 senses

Lucka 4: True Wireless-hörlurar från Panasonic

av senses.se

När vi öppnar den sista luckan i årets julkalender så hittar vi ett par Technics EAH-AZ60 true wireless-hörlurar från Panasonic. Dessa små skönheter är inte bara bekväma att bära, de låter också riktigt bra!

Av vännerna på Panasonic har vi fått ett par av den nysläppta modellen, som hänger i granen och söker ett nytt hem. Att kasta in sitt namn i leken är enkelt:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en vän eller flera vänner du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller flera av våra sociala medier – fler interaktioner betyder extrachanser!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Mejla sen in på info@senses.se med namn, adress och mobilnummer så att tomten vet han ska styra släden. Ämnet får du gärna döpa till: AZ60.

Tävlingen pågår till och med den 20 december 2021. Technics EAH-AZ60 finns nu ute i välsorterade butiker. Tävlingen presenteras i samarbete med Panasonic. senses redaktion lottar fram vinnare. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut från distributör så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_24]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.