Hem Teknik / PrylarKomponenter och tillbehör Adventskalender Lucka 2 – vinn priser från Creative Labs
Lucka 2 Creative Labs

Adventskalender Lucka 2 – vinn priser från Creative Labs

av senses.se

Då har turen kommit till den andra luckan i vår adventskalender och bakom den gömmer sig ett välljudande paket från Creative Labs. Detta är tre, helt nya produkter och modeller som släppts i dagarna och består av: true wireless-hörlurarna Outlier Pro (uppföljare till Outlier Gold), en vattentålig bluetooth-högtalare Muvo GO (uppföljare till Muvo Play.) och USB-C DAC-ljudkortet Sound Blaster X1 (uppföljare till Sound Blaster Play! 3)

Vi har fått tre såna här, fina paket av vännerna på Creative att tävla ut till er läsare och allt du behöver göra för att vara med är att följa dessa tre, enkla steg.

Så här gör du för att vara med och tävla:

1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det)((OBS! Viktigt: Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

2. För att ditt bidrag ska räknas, så behöver du maila till [email protected] och där i mejlet skriva ditt namn, adress och mobilnummer. Ämnet får du gärna kalla: LUCKA 2.

3. Bonus (helt frivilligt): Gå in på social media och gilla / följ senses.se. Du får gärna dela och tagga en eller flera vänner som du tycker ska vara med i denna tävling! Du kan göra det i någon eller många av våra sociala medier – att göra detta ger dig en extrachans!:

Facebook:
https://www.facebook.com/SensesSe/

Twitter:
https://twitter.com/SensesSe/

Instagram:
https://www.instagram.com/senses.se/

Lycka till! 🎅🏻🎄🎁

Tävlingen pågår till och med den 6 december 2022. Tävlingen presenteras i samarbete med Creative Labs. senses redaktion lottar fram vinnarna. Resultatet kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (oftast inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.