Uppdatering: Tävlingen är avslutad, här är vinnarna.

Det är en av året största biosuccéer och vi på senses gillade Lejonkungen (2019) i IMAX. Nu kan Simba ryta sig ända ifrån vårt kontor till Stockholm och hem till din hemmabio!

Vi har fått tre exemplar av filmen på Blu-ray av vännerna på Disney Sverige och dessa kan du, som senses-läsare tävla om chansen att lägga tassarna på.

För att vara med och tävla gör du följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

  2. UTSLAGSFRÅGA: Vem av karaktärerna i Lejonkungen (denna eller den animerade klassikern) är din favorit och varför? Ge oss ditt allra personligaste och bästa minne, vi är ju filmnördar deluxe.
  3. BONUS-RUNDA (ej krav, men guldstjärna i kanten)följ senses.se på våra sociala medier. Följer du oss redan där? Passa på att ge oss en shout-out och vinka med lämplig @. 😃
senses på facebook
Följ oss på FB!
Twittra med oss!
senses.se Instagram

Svaret på utslagsfrågan mailar du till info@senses.se. Skriv namn, adress och ditt telefonnummer i mailet. Ämne: LEJONKUNGEN.

Hakuna matata – what a wondeful phrase!

Tävlingen pågår till och med den 1 december och Lejonkungen (2019) har premiär på UHD 4K, Steelbook BD, Blu-ray och DVD dagen efter (2 december). Presenteras i samarbete med Walt Disney Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.