Hem Film & TVBlu-ray Grattis, ni får spendera julen med Lejonkungen!

Grattis, ni får spendera julen med Lejonkungen!

av senses.se

Lejonkungen (den animerade klassikern) fyller 25 år i år och har uppenbarligen mängder med fans därute. I vår Lejonkungen-tävling skulle ni läsare tala om vem som är er favorit från filmen (eller filmerna). På överlägsen förstaplats, med i princip jämt skägg sinsemellan, så regerar de två vännerna Timon och Pumbaa. De är, om möjligt, nästan ännu sötare i spelfilmen – särskilt högupplösta på Blu-ray eller UHD 4K! Huvudpersonen Simba kom in som god tvåa, röster kom även in på Mufasa och Nala och mer annorlunda namn som kom upp som favoriter var rådgivaren Zazu (Rowan Atkinson i tecknade klassikern, John Oliver nu) och den visa apan Rafiki (som är samma röst i båda). Tack för alla minnen, Lejonkungen-älskare därute!

Hakuna Matata säger vi till följande tre läsare, som snart kan se fram emot att äga sitt egna exemplar på Blu-ray av Lejonkungen (2019):

  1. Kicki Lennstrand, Västerås (som sjöng in en så fin sång, se den på vår FB-sida)
  2. Johanna Stigsson, Lidköping
  3. Jerker Nilsson, Liatorp

Stort grattis till alla er, Simba ryter sig snart i in er hemmabio (via brevlådan!). Tack till alla som deltog och Disney som ställde upp med priser!

Det kommer fler filmtävlingar och en stor jultävling alldeles snart på senses.se, så stay tuned to this channel!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.