Hem SpelMac senses.se:s julkalender med tomte från Activision
king's quest a knight to remember

senses.se:s julkalender med tomte från Activision

av senses.se

TACK ALLA NI SOM DELTOG! Vinnarna har fått sina priser i mailen! God Jul och Gott Nytt spelår 2016!! // redaktionen på senses

Idag är det andra advent och tillika Sydeuropeiska högtiden Sankt Nikolaus – då barn ska rengöra sina skor kvällen innan och hoppas på att vakna upp till att någon påse med gott ligger i dom. Vi på senses-redaktionen börjar komma in i seriöst jul-mode. Kanske är det för att vår spellista med jullåtar, som går på repeat i iTunes en gång per år i ungefär en månad. Kanske är det för alla fina ljusstakar och mysig julbelysning som kommit upp i centrala Stockholm runtomkring vårt kontor. Men framförallt är det nog för att årets stora spelsläpp nu har kommit och att det snart är dags att varva ned och verkligen sätta sig ned och njuta med ett gäng härliga spel över jul- och nyårshelgen och snart sammanfatta spelåret 2015.

activision-logo

För att hjälpa er med det har vi och våra vänner på Activision satt ihop en liten julkalender, som består i att vi öppnar en enda super-lucka den 23:e december. Fram till dess kan du skriva till senses-tomten på [email protected] och tala om vilket av nedan, hyllade, spel som just du skulle önska dig till julafton. Skriv gärna en rad och berätta varför du tycker tomten ska uppfylla din önskan – kanske för att du ätit din spenat var dag som Molly på julafton?

Dessa är spelen och formaten (inom parentes) som du kan önska, klicka på spelets namn för att läsa vår recension av det:

Call of Duty: Black Ops III (PS4) – njut av next-gen-briljans i Treyarchs senaste COD-spel.

Black Ops 3 bild 1

Destiny: The Taken King – Legendary Edition (PS4) – massor har hänt sen den första releasen av Destiny och Bungie har nu slipat diamanten vi visste fanns där från början. Detta paket innehåller huvudspelet samt DLC:n The Dark Below, House of Wolves & The Taken King.

destiny-the-taken-king

Velocity 2X (Steam – PC) – hyllat actionspel i tokhög hastighet från Sierra.

velocity-2x

King’s Quest Chapter 1: A Knight to Remember (Xbox One) – återkomsten av världens kanske första, riktiga grafiska äventyr. Humor och oerhört vacker grafik transporterar oss 2015 till den ultimata fantasivärlden under årets mysigaste helg.

Kings Quest A Knight to remember2

Shiftlings (Steam – PC) – färgglatt pusselspel där du kontrollerar två utomjordingar och hjälper dom fixa galaxen. Roar och ger hjärncellerna lite work-out efter julbordet.

shiftlings

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.