Hem Inspiration Glöm inte bort Bibblan!
gamla böcker på bibblan

Glöm inte bort Bibblan!

av senses.se

Julen närmar sig med stormsteg och med den välförtjänt ledighet, julmat och umgänge med nära och kära (även om dessa ibland kan vara din tv och Blu-ray-spelare). När skinkan är uppäten och du kommit ikapp på filmerna och alla bra tv-spel som kommit år, så kanske du skulle vilja koppla av och expandera ditt kranium med en god bok?

E-Böcker är stort och poppis och superlätt att läsa på din platta – men de kostar pengar. Ibland ganska mycket pengar. Visste du att din gamla, goda vän – Biblioteket (kommer du ihåg, dit man gick med skolan?) – har även e-böcker att låna ut? GRATIS? 

gamla böcker på bibblan

Gå in på ditt lokala bibliotek (på nätet) så får du reda på mer om hur du skaffar lånekort och sen är det bara att bunkra upp inför den stundande ledigheten. Två boktips från oss är Sju jävligt långa dagar (”This is where I leave you”, snart som film) av Jonathan Tropper som är tokrolig och den nya biografin om Freddie Mercury (som berättar ”hela sanningen”)Freddie Mercury: The Definitive Biography av Leslie-Ann Jones.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.