Hem Inspiration Glad andra advent alla läsare!
lego star wars julkalender senses

Glad andra advent alla läsare!

av senses.se

När vi idag tänder det andra adventsljuset av fyra i staken så kanske det börjar kännas hur julens högtid närmar sig allt mer. November och december är vanligtvis fullspäckade månader för de flesta, med årsslut, lucia-firande och julaktiviteter. Då är det skönt att koppla av en stund med något juligt, vare sig det är en fikastund med glögg och lussekatter, eller kanske ett dagligt avsnitt av SVTs julkalender, Kronprinsen som Försvann, som i år verkar vara ett ambitiös kostymäventyr med mörker. På senses har vi öppnat andra luckan i vår adventskalender, där du just nu kan vinna välljudande priser från Creative Labs.

Knattarna på redaktionen har senaste dagarna pysslat med LEGOs Star Wars-kalender 2022 (75340), en rolig och annorlunda idé där varje lucka innehåller en liten byggsats eller Star Wars-figur med jultema (Darth Vader i jultröja!) med en lite enklare och faktiskt mer utmanande – beskrivning för bygget av modellen på luckans insida, något som sätter 3D-tänkandet på prov. Cirkapris runt 300 kronor och en kul idé att variera chokladkalendern med.

En annorlunda och kul julkalender, särskilt för LEGO- och Star Wars-fans. Foto: senses.se

Vi har en känsla av att det blir mer LEGO på senses framöver, men exakt vad och när, det får du se. Det ska ju vara lite roliga överraskningar när jul nalkas….

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.