Hem Allmänt Het trailer: Deadpool and Wolverine

Het trailer: Deadpool and Wolverine

av Henric Brandt

Nu är den äntligen här! Teasertrailern till den tredje Deadpool-filmen, som nu har fått det officiella namnet Deadpool & Wolverine. Jag har varit ett stort Deadpool-fan sedan jag såg den första filmen i London 2016. Även om uppföljaren, Deadpool 2, inte riktigt höll samma mått som den första filmen, var det en solid uppföljare med många fantastiska scener.

Den nya filmen regisseras av Shawn Levy, som senast gjorde Free Guy tillsammans med Ryan Reynolds. Det bådar gott, för det är två personer som förstår varandras humor. Det som däremot känns negativt är att Deadpool & Wolverine verkar bygga på att The Time Variance Authority (TVA) från TV-serien Loki har en stor del av filmens uppbyggnad på sina axlar, och det finns få saker som är tråkigare i MCU. En annan sak som stör mig lite också är den klarröda nya dräkten som Deadpool har. Jag vet att den är mer lik dräkten han har i serietidningen men det är något med den som inte riktigt håller för mig utan att jag kan sätta fingret på det.

Deadpool & Wolverine har premiär den 26 juli i USA, och därmed kan vi nästan räkna med att den kommer att ha premiär på onsdagen den 24 juli. Så dagen efter min 47:e födelsedag får vi äntligen veta om det har varit värt sex års väntan innan vi får se vad som händer och har hänt i Deadpools liv.

Här är den purfärska teasertrailern för Deadpool and Wolverine. Som avslutande ord vill jag verkligen understryka hur glad jag är att filmen heter ”och” Wolverine och inte ”versus”, för det hade verkligen inte varit lika kul och intressant.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.