Hem Film & TVBlu-ray Vinn härliga rom-com-filmen Crazy Rich Asians!

Vinn härliga rom-com-filmen Crazy Rich Asians!

av senses.se

Det är februari och Alla Hjärtans Dag närmar sig med stormsteg, en dag vi givetvis kommer att fira lite extra på senses eftersom vi älskar allt som gör livet värt att leva (och vad kan vara bättre än kärlek?). Passande nog har vi fått tre exemplar av superhitten Crazy Rich Asians från Warner Bros (på Blu-ray, för bästa bild och ljud – såklart!) – en film som inte bara drog in en kvarts miljard dollar på bio, utan också den första, stora studiofilmen med en helt asiatisk rollista. En modern kärlekshistoria för allaoch romantisk komedi om kärlek, släkt, tradition och ett fruktansvärt häftigt Singapore.

För att vara med och tävla om ditt egna exemplar vill vi att du berättar följande:

”Hur skulle dina drömmars Alla Hjärtans Dag vara?”

Fantisera och skriv helt fritt, ”en dröm ger tanken vingar”, som en så klok Disney-film påminner oss om varje julafton. Skicka ett email till [email protected], märk ämnet CRAZY RICH ASIANS och glöm inte skriva svar på frågan, ditt namn, adress och mobiltelefonnummer.

Tävlingen pågår till och med den 11 februari 2019, då Crazy Rich Asians också har premiär på alla hemformat (DVD, BD, VOD).  Presenteras i samarbete med Warner Bros. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.