Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn rosade mini-serien Chernobyl på Blu-ray

Tävling: Vinn rosade mini-serien Chernobyl på Blu-ray

av senses.se

Det skulle mycket till att slå de två, massiva HBO-succéerna Band of Brothers (som nu bekräftats få en uppföljare!) och Game of Thrones i genomsnittligt betyg för tv-serier genom tiderna på IMDb. Men om någon kan göra det så är det väl HBO själva? Mini-serien Chernobyl, ett spännande drama i fem delar samproducerat med brittiska Sky, så toppade man den åtråvärda listan (ett litet tag) med ett genomsnittsbetyg på 9.5 (av 10!).

Chernobyl är regisserad av svenske Johan Renck, som belönades med en Emmy för regin och har bl a Stellan Skarsgård, Jared Harris och Emily Watson i huvudrollerna. En stark och oförglömlig min-serie-upplevelse, vars ämne de flesta av oss nog är ganska dåligt insatta i (även om vi minns Tjernobyl-olyckan 1986).

HBO har skickat över tre exemplar av serien på Blu-ray och en av dem kan bli din!

  1. Du prenumererar på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

  2. Vilken film eller tv-serie med Stellan Skarsgård är din favorit – och varför? Om du behöver inspiration kika lite på Stellans IMDb-sida.

Komponera ett email till [email protected]. Glöm inte namn, adress och ditt telefon. Ämne: CHERNOBYL.

Nostrovia!

Och, du – oktober må vara månaden då mörkret och hösten verkligen tar fast grepp om vårt land, men vad finns för bättre anledning att njuta filmer och serier från våra tävlingar? Passa på att tävla om Elton John-filmen Rocketman, nya Godzilla: King of the Monsters och senaste X-Men-filmen Dark Phoenix. Alla på UHD 4K, såklart. Bara på senses.se.

Tävlingen pågår till och med den 21 oktober då Chernobyl har premiär på Blu-ray och DVD (finns att streama som SVOD på HBO Nordic) och presenteras i samarbete med Warner / HBO Nordic. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.