Hem Film & TVBlu-ray Vinn Elton John-filmatiseringen ROCKETMAN på UHD 4K

Vinn Elton John-filmatiseringen ROCKETMAN på UHD 4K

av senses.se

Tävlingen är avslutad och vinnarna är korade.

Vi har knappt återhämtat oss från den cineastiska upplevelsen som var Bohemian Rhapsody innan det är dags för Dexter Fletcher (som regisserade delar av Singers Queen-film) att ge oss sitt eget epos om en modern musiklegend. Rocketman handlar om Elton Johns liv och leverne, serverat som en visuell smällkaramell med suveräna musikal-sekvenser och en tight ensemble ledd av Taron Egerton som stjärnas on-sceen-alter ego.

Nu kan ett av två exemplar på UHD 4K bli ditt, tack vare våra vänner på Paramount. För att vara med och tävla ska du göra följande:

  1. Se till att du prenumererar på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

  2. Elton Johns skivor utgjorde ett tag fem procent av alla sålda skivor på hela jordklotet. Han har haft otaliga hits och vi vill veta vilken av hans sånger som betytt allra mest för dig – och varför? Här har du en lista du kan sortera efter smak (bokstavsordning från början)

Maila ditt svar på ovan till [email protected], glöm inte namnadress och telefonnummer. Ämne: ROCKETMAN.

So you can tell everybody, this is your song… Lycka till!

Tävlingen pågår till och med den 14 oktober då Rocketman har premiär på UHD 4K, Blu-ray och DVD samt Steelbook BD och presenteras i samarbete med Paramount Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.