Hem Film & TV Vinn X-Men: Dark Phoenix på 4K UHD!
dark phoenix xmen tävling senses

Vinn X-Men: Dark Phoenix på 4K UHD!

av senses.se

Ett nytt kapitel i X-Men-universumet (som snart kanske dyker upp med resten av Marvelgänget igen, nu när Disney förvärvat Fox?) är X-Men: Dark Phoenix. Historien denna gång fokuserar på hur Jean Greys (här spelad av Game of Thrones-Sophie Turner) mutant-styrkor växer och vi träffar återigen de unga X-Men-hjältarna, spelade av Michael Fassbender, James McAvoy och Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence. Spänn fast dig i hemmabion, för detta blir en åktur i 4K och med Dolby Atmos-ljud.

Vännerna på 20th Fox Sverige har skickat två nypressade exemplar av Dark Phoenix på Ultra HD Blu-ray (med vanlig Full HD Blu-ray i samma utgåva) och en av dom kan bli dinl om:

  1. Du prenumererar på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))

  2. Vilken är din favorit X-Men-hjälte och varför?

Knappa in din epost ovan och skicka svaret till oss på [email protected]. Glöm inte ditt vackra namn, din adress och ditt telefonnummer. Ämnesrad: DARK PHOENIX.

Kör hårt och lycka till!

Psst! Oktober är en grym filmmånad, då vi kör massor av tävlingar: passa också på att tävla om Elton John-filmen Rocketman och nya Godzilla: King of the Monsters. Alla på UHD 4K, såklart. Bara på senses.se.

Tävlingen pågår till och med den 21 oktober då X-Men: Dark Phoenix har premiär på UHD 4K, Blu-ray, Steelbook och DVD (ute nu på VOD) och presenteras i samarbete med 20th Fox Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.