Hem Film & TVBlu-ray Vinnarna av JoJo Rabbit (UHD 4K)

Vinnarna av JoJo Rabbit (UHD 4K)

av senses.se

Det var kul att ta del av allas favorit-manus i vår JoJo Rabbit-tävling. Apollo 13, Inception, I taket lyser stjärnorna, Life of Brian, Trollkarlen från Oz, Memento och Sömnlös i Seattle var bara några av alla motivationer som kom in – och trots mängder av svar så fick vi aldrig samma film två gånger (och ingen skrev Gudfadern eller Shawshank Redemption, som toppat IMDbs top 250-lista för evigt). Filmälskare är sannerligen ett släkte med mångfaldig smakpalett!

De två lyckliga vinnarna denna gång, som får JoJo Rabbit på UHD 4K + Blu-ray från Fox är:

  1. Jenny Nordberg, Kvissleby (som skrev så fint om The Fault in Our Stars (I taket lyser stjärnorna))
  2. Henrik Borg, Piteå (som tycker Apollo 13 är den perfekta filmen nu när SpaceX och ISS är på tapeten)

Stort grattis till er, filmen dyker snart upp i brevlådan! Tack till alla er som skickade in roliga, intressanta och berörande bidrag och till Fox som ställde upp med priser!

Ni som är sugna på att tävla vidare har fortfarande chans att dra hem en Frost 2, War of the Worlds på UHD 4K och en Star Wars: The Rise of Skywalker (eller varför inte försöka dig på ett hat-trick och vinna alla tre?). Och i eftermiddag får ni hålla utkik efter en ny, het UHD 4K-tävling (japp, bio-sommaren är säkrad – oavsett väder! Tack vare dina vänner på senses.se och de svenska filmbolagen).

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.