Ta chansen att vinna årets film, enligt många fans och kritiker.

Det har varit lite tunt på filmfronten på sistone, men nu drar sommaren igång (i alla fall i kalendern, vi väntar fortfarande på den riktiga sommarvärmen) och med den drar vi också igång en massa heta tävlingar med filmer du bara måste ha i samlingen (på bästa format, UHD 4K + Blu-ray förstås)!

Årets vinnare av Oscar för bästa manus är Taika Waititis Jojo Rabbit, en galen drama-komedi om en ung pojke i Hitler Jugend som har Führern som bästa vän – i fantasin. Filmen har vunnit flertalet festivaler runtom i världen (bl a Stockholms) och hade totalt sex Oscarsnomineringar på årets gala. Nya Zeeländaren Waititi är känd för tv-serien Flight of the Condors och för att ha regisserat Thor: Ragnarök. Han spelar även Hitler i sin egen film, Jojo Rabbit.

Nu har du chansen att ro hem ett exemplar av två som vi fått av vännerna på 20th Century Fox. Det du behöver göra är följande:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (ifall du inte redan gör det).
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=”” group=”Public”]
    ((OBS! Du måste ha godkänt bekräftelsen och vara aktiv prenumerant för att ditt svar ska räknas!))
  2. UTSLAGSFRÅGA: Jojo Rabbit vann Oscar för bästa manus i år – vilken är DIN favorithistoria på film genom tiderna och varför? Det kan vara en roligaste, sorgligaste, mest underhållande eller mest gripande filmen du någonsin sett.

Svaret mailar du in till info@senses.se, ihop med ditt namn, adress och mobilnummer. Märk ämnet JOJO RABBIT.

Tävlingen pågår till och med den 1 juni 2020 då Jojo Rabbit har premiär på UHD 4K, BD och DVD (finns på VOD sen 18/5). Tävlingen presenteras i samarbete med 20th Century Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten skickas ut så snart som möjligt (inom 14 dagar) från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.