Hem Film & TVBlu-ray Vinnarna av Avengers: Endgame är avslöjade!

Vinnarna av Avengers: Endgame är avslöjade!

av senses.se

Det är inte konstigt att Marvel Studios lyckats få en så stor skara fans som de fått. Genom att återkommande producera välgjorda superhjältefilmer i sitt Marvel Extended Universe så lever man ofta upp till – och till och med överträffar – förväntningarna.

Ni läsare har såklart lika många olika favoriter som ni är individer, men två Marvel-filmer återkom överlägset oftast. Vilka, undrar ni kanske? Mest älskad, med god marginal, är… *trumvirvel* Guardians of the Galaxy, som tycks vara den ultimata blandningen av äventyr, humor och grymma karaktärer. Tvåan? Ja, exakt … tvåan är på andraplats: Guardians of the Galaxy Vol 2 fortsätter med mer av samma gottigheter, inklusive Drax The Destroyers ”oslagbara skratt”. Andra favoriter var Hulk (den med Norton), Captain America (som någon beskriv som den ”godaste avengern”) och glädjande nog även redaktionsfavoriterna Ant-Man och Dr Strange, som slår ur underläge respektive har en galet populär skådis i huvudrollen. Marvel har onekligen hittat guldformeln!

Vinnarna, som snart får Endgame i brevlådan, heter denna gång:

  1. Marcus Jonsson, Västra Frölunda
  2. Isabell Rydén, Göteborg
  3. Jimmy Bernhardsson, Kalmar

Stort grattis till er, tack till alla som deltog och tack till Walt Disney Sverige som ställde upp med priser!

Just nu kan du tävla vidare om Detective Pikachu på UHD 4K och håll utkik efter kommande tävlingar, snart, med Aladdin och LEGO!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.