Hem Film & TVBlu-ray Vinnare! Han flyger inte längre Solo

Vinnare! Han flyger inte längre Solo

av senses.se

© 2020 & TM Lucasfilm Ltd.

Det har varit både otroligt kul och otroligt svettigt att välja ut vinnare i veckans Solo-tävling! Ni läsare har en förmåga att både överraska, roa och ge oss tänkvärda pitchar (känner oss nästan som filmstudio executives). Karaktärer som skulle få egna spin-off-serier sträckte sig från Ewokerna (huga!), till C3PO och R2D2 och mest återkommande var faktiskt en idé om en ”originstory” till Jabba The Hut. Ja, man undrar ju Jabba Desilijic Tiure (som karaktären egentligen heter) kom in på sin bana av brott, kvinnohat och att bygga upp en kroppshydda modell större. Annars var veckans mest originella förslag att Paodok’Draba’Takat Sap’De’Rekti Nik’Linek’Ti’ Ki’Vef’Nik’Ne Sevef’Li’Kek (eller, Pao som han tacksamt nog presenterar sig som – vi såg honom på Scarif i Rogue One) skulle få en egen serie med en titel som definitivt skulle platsa i Guiness rekordbok.

Efter förhandlingar, huggsexor, sten-sax-påse, bud och motbud värda en ny, svensk regeringsbildning så har juryn kommit fram till följande, tre vinnare:

  1. Andreas Lycker, Holsbybrunn
  2. Robert Karlsson, Linköping
  3. Victoria Svensson, Limhamn

Stort grattis till er! Han Solo flyger in och gör er sällskap i hemmabion inom de närmaste 7-14 dagarna!

Tack alla ni som varit med och tävlat och gjort vårt liv roligare och mer utmanande. Vann du inte denna gång? Häng inte läpp för det; just nu kan du tävla om Deadpool 2 och det kommer många fler, sköna tävlingar framöver!

Stort tack till Walt Disney Nordic för att de ställt upp med priser.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.