Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Solo – A Star Wars Story på Blu-ray!
solo a star wars story

Tävling: Vinn Solo – A Star Wars Story på Blu-ray!

av senses.se

© 2020 & TM Lucasfilm Ltd.

Star Wars-universumet fortsätter expandera och senaste figuren att ha fått sin egen spin-off är Han Solo, som här spelas som ung av Alden Ehrenreich. Vi får reda på hur Chewie, The Millennium Falcon och Land Calrissian kom in i Solos liv, allt i regi av Ron Howard.

Denna vecka tävlar vi ut tre pinfärska exemplar av Solo – A Star Wars Story på Blu-ray och allt du behöver göra för att delta är att maila oss svar på följande:

Vilken Star Wars-figur tycker du ska få sin egen spin-off-serie och varför? 

Maila in ditt svar till [email protected] med namn, adress och telefonnummer och glöm inte att vi i juryn älskar personliga, roliga och originella svar! De tre vi anser uppfyller dessa kriterier bäst kommer att belönas med varsitt ex av filmen.

May the force be with you!

Tävlingen pågår till och med 24 september 2018 och presenteras i samarbete med The Walt Disney Company Nordic. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.