Hem Film & TVBlu-ray Tävling: Vinn Deadpool 2 – The Super Duper Cut
deadpool 2 super duper cut blu-ray tävling

Tävling: Vinn Deadpool 2 – The Super Duper Cut

av senses.se

Ny vecka, ny tävling, som det gamla djungelordspråket på senses.se lyder. För dig som är aktiv läsare så har du kunnat bygga ut ditt filmbibliotek ordentligt i år och vi tänker såklart fortsätta att ge dig chansen med heta rullar framöver!

Denna vecka tävlar vi ut en specialutgåva av Deadpool 2 – The Super Duper Cut, en Blu-rayutågva av den hyllade actionkomedin som innehåller dels bioversionen, men även en förlängd version du inte kunnat se tidigare. Längre, råare och galnare med Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin och Bill Skarsgård på ett hörn. För att vara med att tävla om ett av de tre exemplar vi fått av Fox ska du svara på följande fråga:

”Vilka två superhjältar skulle du vilja se i kompis-komedi?”

Maila in ditt svar till [email protected] med namn, adress och telefonnummer och glöm inte att låta kreativiteten och fantasin flöda fritt: vi i juryn älskar personliga, roliga och originella svar! De tre vi anser bäst kommer att belönas med varsitt exemplar av filmen på Blu-ray!

Tävlingen pågår till och med den 1 oktober 2018 och presenteras i samarbete med Fox. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten skickas inom 14 dagar från avslutad tävling via vanlig A-post, önskas någon form av spårbar försändelse står vinnaren själv för detta. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnarna. 

deadpool 2 super duper cut blu-ray tävling

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.