Hem Film & TVBlu-ray Dumbos nya familjer är…

Dumbos nya familjer är…

av senses.se

Disney är, som vanligt, mega-populärt och ni är många som skrivit om era Disney-favoriter som ni skulle vilja se göras om härnäst till live-action-versioner i vår Dumbo-tävling. Mulan och Lilla Sjöjungfrun (”Ariel”) var mångas önskemål och dessa två kommer redan nästa år (Mulan bekräftat). Aristocats ligger också högst upp på mångas önskelista och en kanske är fullt möjlig nu efter effektsuccéerna med Lejonkungen? Svärdet i Stenen var otippat poppis också och kanske allra fränast tyckte vi idén om att göra om sorgligt underskattade (och väldigt, väldigt läskiga) Taran och Den Magiska Kitteln till spelfilm. Kan ni tänka er det, när dödens arméer reser sig ur kittlarna för den hornkrönte skelettkungen? Två andra favoriter var Pinocchio (som gjorts som spelfilm många gånger förr, men aldrig av Disney) och den ytterst märkliga Kogänget, som onekligen vore intressant att se hur man löser praktiskt.

Men, there can only be... three, i detta fall (sorry, Highlander!) och de lyckliga äro:

  1. Jens Andersson, Stockholm
  2. Melisa Radivojevic, Skärholmen
  3. Nils Eriksson, Södertälje

Stort grattis till er, Dumbo flyger snart in i er brevlåda på Blu-ray! Tack till alla som deltog och till Disney Sverige som ställde upp med priser. Dumbo finns ute nu på Blu-ray, DVD och VOD. Läs recensionen av Dumbo på Blu-ray.

Du som vill tävla vidare kan göra det i vår Alita: Battle Angel-tävling och vår Jurtjyrkogården (2019)-tävling. Båda på UHD i 4K med Blu-ray-skiva i samma utgåva.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.