Hem Film & TVBlu-ray Tävla om VENOM på Blu-ray + actionfigur!
venom tävling

Tävla om VENOM på Blu-ray + actionfigur!

av senses.se

Uppdatering: Tävlingen är nu avgjord och vinnarna är avslöjade.

Populäre Tom Hardy bidrog nog starkt till superhjältefilmen Venoms succé på bio, trots att det Sony-producerade inslaget i genren dragits med förhandsskepticism. Venom är underhållande, mörk och överraskande i valet att göra en anti-hjälte till huvudrollen (spelad av en mycket omtyckt, brittisk skådis dessutom).

venom actionfigur tävling

Vännerna på Sony har skickat tre exemplar av filmen på Blu-ray, direkt från tryckpressen och även tre stycken unika samlarfigurer av huvudrollen. För att var med och tävla vill vi att du svarar på följande:

”Om du fick önska dig en superkraft – viken skulle det vara och varför?”

Låt fantasin flöda fritt och skriv ett par rader till [email protected] med ämnet VENOM och glöm för allt utomjordiskt skull inte inkludera ditt namn, din adress och ditt telefonnummer – du vill väl inte att vinsterna försvinner någonstans i ett svart hål (aka PostNords sorteringsmaskiner)?

Tävlingen pågår till och med den 20 februari 2019. Venom är ute nu på VOD och har också premiär på alla fysisk hemformat (UHD 4K, BD, DVD) 18 februari. Presenteras i samarbete med Sony Pictures Home Entertainment. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas skickas inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

venom bd

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.