Hem SpelPC Hemmapepp-giveaway #1 – Valnir Rok (PC)
Valnir rok

Hemmapepp-giveaway #1 – Valnir Rok (PC)

av senses.se

Det är prövande tider just nu, med Corona / COVID-19-epidemin. Många måste kanske isolera sig och jobba hemifrån med utmaningarna det innebär, andra kanske just förlorat jobbet eller permitterats i ett antal veckor. Många är oroliga för hälsan, sin egen, de äldres och ekonomin. Men mitt i allt detta ska du komma ihåg: du är inte ensam och att tänka positivt och framåt är mycket bättre än motsatsen (och hjäper dessutom lika mycket). Även detta kommer att blåsa över, förhoppningsvis förr än senare.

För att hjälpa till att hålla peppen uppe och tristessen borta så är spel, film, tv-serier och böcker utmärkta kompanjoner. Vi har tekniken idag att njuta dessa utan att behöva ta ett endast steg utanför dörren och som första giveaway av flera så börjar vi idag med survival multiplayer rollspelet Valnir Rok (på Steam, Early Access Windows), baserat på författaren Giles Kristians böcker om vikingar.

Vi har fått 10 koder av vännerna på PR Nordic och de läsare som först till kvarn taggar oss på något socialt media nedan, gärna med något bra tips för hur man kan få tiden att bli roligare hemma, får varsin kod.

senses på facebook

senses.se Instagram

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.