Hem Film & TVBlu-ray Grattis – Shazam flyger hem till er högupplöst!

Grattis – Shazam flyger hem till er högupplöst!

av senses.se

Det är inte konstigt att Shazam!-tävlingen på senses varit så populär – dels markerar den startskottet på en ny era av filmtävlingar där ni läsare nu kan vinna toppfilmer på UHD 4K (med Blu-ray inkluderat), dels är det en kalasbra UHD-film och 4K-utgåva (regisserad av en svensk som lök på laxen).

Önskningarna om superkrafter var lika nästan lika varierade som antalet svar, även om osynlighet verkar vara storfavorit. Men vi fick även in svar som att man ville vara perfekt imitatör, förmågan att kunna sno andras superkrafter (lite som att önska fler önskningar av Aladdins lampa!), ha Jesus-lika förmågor att mata massorna med ett bröd och en fisk samt hela de sjuka, söva barn (amen!), förmågan att skjuta ut eld ur händerna (för att värma frusna Norrlänningar) och odödlighet.

Det var svårt att bara välja ut två vinnare, men juryns samlade favoriter blev denna gång:

  1. Karl Hansson, Norrköping
  2. Malin Junghard, Växjö

Stort grattis till er, Shazam! flyger snart in i er hemmabio (via brevlådan). Tack till alla som tävlade och till Warner Bros som ställde upp med priser.

Vår Dumbo-tävling och Jurtjyrkogården-tävling snurrar för fullt, så det är bara att hoppa in igen. Augusti må vara månaden då sommaren lämnar oss, men filmhösten har bara börjat!

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.