Hem Film & TVBlu-ray Sommartävling: Vinn Röjar-Ralf kraschar internet!
röjar-ralf 2 tävling

Sommartävling: Vinn Röjar-Ralf kraschar internet!

av Fredrik Johansson

©Disney

Det är otroligt att det redan gått sex år sen Röjar-Ralf (Wreck-it Ralph), den ultimata Disney-filmen för gamers, hade premiär. Nu är det dags för uppföljaren där Ralf och Vanellope lyckas krascha internet (oftast är det ju någon Kardashian som lyckas med den bedriften…). Fart, fläkt och humor utlovas! (recension av filmen kommer i dagarna på senses.se!)

Nu kan du som läsare på denna eminenta sajt ta chansen att vinna en av tre exemplar av Röjar-Ralf Kraschar Internet som vi fått på Blu-ray av vännerna på Walt Disney. Allt du behöver göra är följande två steg:

  1. Prenumerera på vårt nyhetsbrev (om du inte redan gör det):
    [email-posts-subscribers namefield=”NO” desc=””]
  2. Vad är det bästa med internet, för dig?

Plita ned svaret i ett mail som du skikcar till [email protected] med ämnet RÖJAR-RALF 2. Glöm, som vanligt, inte skriva namn, adress och telefonnummer (ja, det finns fortfarande tävlande som glömmer det).

Eftersom det snart är sommaruppehåll här på senses så kör vi tävlingen lite längre denna gång, så priserna skickas ut lagom till industrisemester i juli.

Tävlingen pågår till och med den 28 juni och presenteras i samarbete med Walt Disney Sverige. senses redaktion avgör vinnarna efter enligt oss bästa motivering. Vinsten beräknas att skickas ut inom 14 dagar från avslutad tävling. Eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren och genom att delta i tävlingen intygar du att du läst och accepterar tävlingsvillkoren.

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_21]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.